VI Wielkie SERwowanie - branżowa konferencja szkoleniowa
31 sierpnia 2023 - pierwszy dzień Wielkiego SERwowania skierowany jest do serowarów i pasjonatów serowarstwa, gdzie w cyklu wykładów fachowcy z branży serowarskiej oraz hodowlanej przybliżą wiele aspektów zarówno produkcji wyrobów mlecznych, jak i podpowiedzą w jaki sposób utrzymać taki dobrostan zwierząt, aby pozyskiwany od nich surowiec był jak najlepszej jakości.
Wyładowcy i tematy poruszane na tegorocznej konferencji:
Joanna Maślukiewicz:
"Gospodarstwo ekologiczne - gospodarstwo z sensem"
"Wyzwania pracy w gospodarstwie ekologicznym oraz sposoby radzenia sobie ze stresem, przemęczeniem i wypaleniem zawodowym"
Agnieszka Kluszczyńska: "Jak degustować wina naturalne, biodynamiczne, ekologiczne, organiczne - prelekcja z omówieniem różnic i teoria stuki degustacji"
Bartosz Wilczyński: "Komunikacja marketingowa produktów ekologicznych czyli jak efektywnie docierać do klientów"
"Ekologia na talerzu czyli pairing serów i win ekologicznych" - prelekcja z elementami warsztatowymi
Zobacz program konferencji:
https://serowarzy.pl/wielkie-ser-wowanie/edycja-2024/program-wydarzenia.html
Formularz rejestracji na konferencję (udział bezpłatny)
https://forms.gle/essWpsQMvoJi8QjK8