Laboratorium smaku - food pairing: sery i wina
Ser i wino to może być bardzo udane małżeństwo. O tym jak dobierać sery do wina w czasie niedzielnych warsztatów opowie krakowski Promotor Kulinarny Bartosz Wilczyński, niestrudzony ambasador polskich win i cydrów autorskich, serów zagrodowych i farmerskich oraz organicznych produktów lokalnych. Bartosz to stały doradca najlepszych krakowskich szefów kuchni. Naszych serowarów farmerskich wspiera swoją wiedzą marketingowa od lat. Jest również wykładowcą w Podkarpackiej Akademii Wina. Prowadzi degustacje komentowane, eventy kulinarne i warsztaty. Pije i konsumuje zawodowo a także często zasiada jako juror w konkursach serowarskich i winiarskich.
Szczegóły wydarzenia
Data wydarzenia | 13-10-2019 1:00 pm |
Data zakończenia | 13-10-2019 1:45 pm |
Koniec rejestracji | 13-10-2019 |
Cena | Bezpłatnie |