Laboratorium smaku - food pairing: sery i oliwy

Laboratorium smaku - food pairing: sery i oliwy

Laboratorium smaku - food pairing: sery i oliwy

Warsztaty poprowadzi Jakub Busk - właściciel NOEV - firmy specjalizujacej się w obrocie naturalnymi oliwami extra vergine.

Podstawowa wiedza i przydatne wskazówki czym się kierować przy wyborze oliwy z oliwek extra vergine połączone z degustacją produktów z zaskakujących regionów Europy a nawet dalej. Prezenracja profesjonalnej degustacji organoleptycznej oliwy z oliwek extra vergine.

Szczegóły wydarzenia

Data wydarzenia 13-10-2019 11:30 am
Data zakończenia 13-10-2019 12:15 pm
Koniec rejestracji 13-10-2019
Cena Bezpłatnie

We are no longer accepting registration for this event

title_662776a8abd0116671015161713862312
title_662776a8abd0a15606460371713862312
title_662776a8abd1217987832891713862312
title_662776a8abd193571516621713862312
title_662776a8abd1f18053554951713862312
title_662776a8abd266526506201713862312