SERce_na_talerzu - Agnieszka Olejniczak
Historia
Witaj :)Cieszę się, że trafiłeś do mojej małej rzemieślniczej serowarni, którą stworzyłam w malowniczym Szynkielewie pod Pabianicami w województwie łódzkim. Znajdziesz u mnie wyroby z krowiego mleka ale tylko od szczęśliwych krów. Kim jestem? Przede wszystkim prawdziwą pasjonatką! Ukończyłam Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Widzewie oraz liczne warsztaty serowarskie. Cały czas pielęgnuję swoją pasję oraz poszerzam wiedzę
i umiejętności praktyczne. Jest to bardzo ważny element mojej pracy. Jednak podstawą dobrego sera jest przede wszystkim jakość mleka, z którego jest wyrabiany. To zawsze była i jest istota mojej działalności, więc swoje wyroby tworzę z mleka bardzo dobrej jakości. Dowodem tego jest fakt, że moja SERveza czyli ser dojrzewający z piwem Porter zdobyła wyróżnienie na ostatnich Targach Sera w ramach Wielkiego SERwowania we Wrocławiu. Zapraszam do mojego serowego królestwa.
Informacje
SERce_na_talerzu
Szynkielew 4 „D”
95-200 Pabianice
tel. 602 698 419
https://www.facebook.com/SERce_na_talerzu-106579604379528/?ref=page_internal
Rodzaje serów: dojrzewające, w tym pleśniowe, świeże podpuszczkowe i kwasowo-podpuszczkowe, twarogi, wędzone, jogurty, deserki
Sprzedaż: indywidualne zamówienia – dowóz oraz odbiór osobisty
Zwiedzanie i degustacja: nie
Szynkielew 4 „D”
95-200 Pabianice
tel. 602 698 419
https://www.facebook.com/SERce_na_talerzu-106579604379528/?ref=page_internal
Rodzaje serów: dojrzewające, w tym pleśniowe, świeże podpuszczkowe i kwasowo-podpuszczkowe, twarogi, wędzone, jogurty, deserki
Sprzedaż: indywidualne zamówienia – dowóz oraz odbiór osobisty
Zwiedzanie i degustacja: nie
Inne
Moje wyroby przygotowuję pod indywidualne zamówienia. Przygotowuję również upominki w formie serowych boxów, a także deski serów wraz z dodatkami do nich w postaci chutney’ów czy konfitur. Zapraszam na moją stronę na Facebook’u, gdzie znajdziesz opisy oraz zdjęcia pyszności, które tworzę :)